OMPELIMO

Teemme monipuolisia ompelutöitä pitkäaikaisella kokemuksella yksityisille henkilöille sekä alihankintana yrityksille.

Teemme erilaisia korjausompelutöitä, housun lahkeen lyhennyksiä, juhlapukujen pienennyksiä sekä suurennuksia lisäksi esimerkiksi vetoketjujen vaihdot sujuvat vaivattomasti käden käänteessä. Kysy myös mittatilausompelua tai voimme tehdä työn toimittamistasi kaavoista. Teemme ohjeittesi mukaan niin vaatteita kuin kodin tekstiilejä.

Kysy myös alihankinta ompelua. Pitkäaikaisella kokemuksella pystymme tekemään niin yksittäiset mallikappaleet kuin suuretkin toimituserät. Valitessasi tämän palvelun mieti etukäteen mitkä tuotteet haluaisit ulkoistaa toiselle yritykselle tehtäväksi, laske määrät paljonko mitäkin tuotetta valmistetaan sekä tuotteelle työn hinta. Sitten vain rohkeasti yhteydenotto ja lähdetään näistä pohjatöistä liikkeelle ja suunnitellaan teidän yritykseen sopiva konsepti.

Tällä hetkellä konekannastamme löytyy suoraommelkoneita, siksak-koneita, tasosaumuri, nepparikone, napinläpikone, 3-,4-,5-lankaiset saumurit, pikeerauskone, niskalistakone, vyötärökuminauhakone, kuvioautomaatti, kaksineulasuoraommelkone, suutarinkoneet, leikkuutyövälineet, höyrysilityskeskus jälkikäsittelyyn sekä lämpöprässi.

Voit myös toimittaa yrityksesi logon tai kuvan, jonka haluat brodeerattavan tuotteeseesi.