TOIMITUSEHDOT

Tilauksesta lähetetään automaattinen tilausvahvistus sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et saa tilausvahvistusta, emme todennäköisesti ole saaneet tilaustasi. Ota tällöin yhteyttä asiakaspalveluumme 044 073 8840.
Mikäli olet alle 18-vuotias, pyydä holhoojan suostumus tilauksen tekoon.
Hintoihin sisältyy alv 24%.

Toimitus

Tilaukset toimitettaan Matkahuollon tai Postin kautta. Mikäli jokin tuote on loppunut varastosta, valmistamme tuotteen tilauksen mukaan. Toimitusaika on tuotteiden varastotilanteesta riippuen enintään 14 päivää. Tilaukset lähetetään pääsääntöisesti heti, kun asiakas on maksanut tilauksen ja mahdolliset varastosta puuttuvat tuotteet ovat valmistettu.

Toimituskulut ovat alkaen 5,50€, riippuen tilauksen painosta ja koosta. Näet toimituskulut tilausvaiheessa ostoskorissa.

Tuotteet voi myös noutaa liikkeestämme Ruovedeltä Ma-Pe klo 8.00-17.00 La-Su klo 11.00-16.00

Maksaminen

Voit valita maksuvaihtoehdoista itsellesi sopivan vaihtoehdon. Kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksen, toimitamme tilaamasi tuotteet toimitusaikaehtojen mukaisesti.

Vaihto- ja palautusoikeus

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Tuote tulee olla jälleenmyyntikelpoinen eli käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessa. Liitä palautukseen yhteystietosi ja tilinumero, jonne maksu voidaan palauttaa.

Ylivoimainen este (Forse majeure)

Hopea Aurinko ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Hopea Auringon vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Hopea Auringon toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.