Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ompelimo

Teemme monipuolisia ompelutöitä pitkäaikaisella kokemuksella yksityisille henkilöille sekä alihankintana yrityksille.

Teemme erilaisia korjausompelutöitä, housun lahkeen lyhennyksiä, juhlapukujen pienennyksiä sekä suurennuksia ja esimerkiksi vetoketjujen vaihdot sujuvat vaivattomasti käden käänteessä. Kysy myös mittatilausompelua tai työn voimme tehdä toimittamistasi kaavoista. Teemme ohjeittesi mukaan niin vaatteita kuin kodin tekstiilejä.

Kysy myös alihankinta ompelua. Pitkäaikaisella kokemuksella pystymme tekemään niin yksittäiset mallikappaleet kuin myös suuret toimituserät. Valitessasi tämän palvelun mieti etukäteen mitkä tuotteet haluaisit ulkoistaa toiselle yritykselle tehtäväksi, laske määrät paljonko mitäkin tuotetta valmistetaan sekä tuotteelle työn hinta. Sitten vain rohkeasti yhteydenotto ja lähdetään näistä pohjatöistä liikkeelle ja suunnitellaan Teidän yritykseen sopiva konsepti.

Tällä hetkellä konekannastamme löytyy suoraommelkoneita, siksak-koneita, tasosaumuri, nepparikone, napinläpikone, 3-,4-,5-lankaiset saumurit, pikeerauskone, niskalistakone, vyötärökuminauhakone, kuvioautomaatti,kaksineulasuoraommelkone, suutarinkoneet, leikkuutyövälineet sekä höyrysilityskeskus jälkikäsittelyyn sekä lämpöprässi.


Tervetuloa keskustelemaan toiveistasi. Yhteyttä voit ottaa myös puhelimitse tai sähköpostitse niin kartoitamme miten voisimme toteuttaa Sinun toiveesi.

OMPELIMON YHTEYSTIEDOT:

Sanna Peltonen

0456726882

sanna.peltonen@hopea-aurinko.fi