Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

BRODEERAUS / Painatus

Brodeeraus on hyvä, kestävä ja tyylikäs tapa yrityksen tai seuran mainostamiseen erilaisissa tekstiileissä.

Varastoistamme löytyy valmiina muutamia lippismalleja sekä paitoja mutta voit myös toimittaa oman tuotteen johon haluaisit kuvan tai logon.

Toteutamme tilauksesta erilaisia brodeeraustöitä, toimitat vain logon tai kuvan meille ja digitoimme sen brodeerattavaan muotoon. Voit lähettää meille esimerkiksi sähköpostiin PDF-muodossa kuvan ja muokkaamme sen täällä oikeaan muotoon brodeerauskoneelle.

Voit myös tuoda nimikoitavaksi perheen pyyheliinat, vaatteet yms. Brodeerauksissa on vain mielikuvitus rajana.

Brodeerauksissa suurin kuva mikä voimme tehdä on 40x30cm yhdellä kertaa, brodeeraukohtaa vaihtamalla voimme tehdä niin ison bordeerauksen kuin on tarvetta.

Painamme myös Sublimaatiotekniikalla tuotteita. Sublimaatio tekniikka on hyvä vaihtoehto brodeeraukselle jos haluat merkitä esimerkiksi urheiluseuran tai yrityksen vaatteet yritysten logoilla ja mainoksilla. Tai voit suunnitella yksilöllisen tuotteen itsellesi tai lahjaksi. Painoalue on 35cmx35cm yhdellä paino kerralla.

Otathan yhteyttä ja niin annamme lisätietoja.Seinä kyltit omalla kuvalla ja tekstillä. Voit toimittaa meille kuvan PDF muodossa sähköpostilla ja kirjoita sähköpostin liitteksi kuvateksti sekä kuvan koko. Hinta 7-20e riippuen kyltin koosta ja materiaalista johon kuvan painetaan.

Mukit omalla kuvalla tai tekstillä

Brodeeraukset omalla logolla tai tekstillä