Tietosuojaseloste:

Hopea Aurinko Osuuskunnan henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen tietosuojaseloste.

Asiakkaan henkilötietoja kerätään asiakkaalta verkkokaupan tilauksen teon yhteydessä. Tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Tilauksen tehdessään asiakas hyväksyy henkilötietojensa liittämisen asiakasrekisteriin. Samalla asiakas hyväksyy toimitusehtomme sekä tietosuojakäytäntömme.

Rekisterinpitäjä
Hopea Aurinko Osuuskunta

Ruovedentie 11 ,34600 Ruovesi

Y-Tunnus 2041256-3 ALV rek.

Vastaava henkilö:

Sanna Peltonen

p.0440738840

osuuskunta@hopea-aurinko.fi

Rekisterit

Verkkokaupan asiakasrekisteri sekä Osuuskunnan jäsenrekisteri

Rekisterien pitämisen käyttötarkoitus
Asiakasrekisterissä olevat henkilöt ovat ostaneet tuotteita verkkokaupasta. Asiakasrekisterin käyttötarkoitus on asiakkaiden tilausten käsittely, toimitus. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Asiakasrekisterin tietoja ei luovuteta eteenpäin. Osuuskunnan jäsenistä pidämme yhteydepitoa varten henkilötietorekisteriä toimipisteessämme. Nämä tiedot ovat ainoastaan kirjallisena osuuskunnan tiloissa ja sähköisenä suojatussa tietokoneessa.

Rekisterien sisältämät tiedot
Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

Henkilön etu- jasukunimi Sähköpostiosoite Postiosoite Puhelinnumero Tiedot käsitellyistä tilauksista

Rekisterin suojaus ja tietoturvallisuus
Rekisterien tietoihin pääsevät käsiksi ainoastaan verkkokaupan koulutetut työntekijät, joita sitoo vaitiolovelvollisuus. Kaikki rekisterit ja ohjelmat ovat salasanoilla suojattuja. Tällä hetkellä maksupainikkeita ei verkkokaupassamme ole vaan asiakas tekee tilauksen jonka jälkeen sähköpostistamme lähtee ennakkolasku jonka jälkeen tuote toimitetaan asikaalle. Sähkpöposti on suojattu salasanoilla. Jos maksupainikkeet verkkokauppaamme saadaan tehtyä, tämän jälkeen henkilö- ja maksutiedot käsitellään salatussa SSL-yhteydessä. Maksutiedot käsitellään salatussa järjestelmässä, ja maksajan henkilötunnusta tai maksu- ja luottokortin numeroita tunnistetietoja ei tallenneta verkkokauppaan.

Tietojen luovutus
Emme luovuta tietoja markkinointitarkoituksiin kolmannelle osapuolelle. Luovutamme tiedot ainoastaan verkkokaupan tilauksista paketin toimittajalle.

Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutetut käyttämään ainoastaan osuuskunnan työntekijät jotka on koulutettu verkkokaupan käyttöön sekä nettisivujen palveluntarjoaja.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Jos tietoja kuitenkin siirretään, huolehtii rekisterinpitäjä henkilötietojen suojan varmistamalla, että kaikki yhteistyökumppanit ovat sitoutuneet EU:n tietosuoja-asetuksen velvoitteisiin.

Tietojen säilytys
Säilytämme tietoja kirjanpitolaissa määrätyn ajan.

Tietojen tarkastuoikeus ja poistaminen
Asiakkaillamme on oikeus tarkistuttaa tietonsa rekiseristämme. Pyyntö tulee toimittaa kirjallisena ja allekirjoitettuna kirjeenä. Pyynnössä pitää näkyä henkilön etu- ja sukunimi, henkilötunnus, osoitetiedot ja puhelinnumero. Vastaus postitse kuukauden kuluessa. Poistamme asiakastiedot pyydettäessä verkkokauppamme tilaaja rekisteristä.